Inlägget som hamnar på andra plats av mina mest lästa inlägg: ”Min natt på toan!”

Jag lovade i ett tidigare inlägg att jag skulle lista de tre inlägg här på bloggen som fått mest visningar. Samtidigt listade jag det inlägg som hamnade på tredje plats. Det inlägget hittar du här: https://mariasforfattarblogg.com/2020/06/20/ordens-betydelse-detta-inlagg-ligger-pa-tredje-plats-av-bloggens-mest-lasta-inlagg/

Idag är det dags för inlägget som ligger på andra plats, det inlägg som har näst mest visningar.

På andra plats ligger inlägget ”Min tid som journalist/Min natt på toan.”

Jag kan förstå att många har kollat in det. 🙂

På den tiden var det absolut häftigaste nöjesstället i Skövde Billingen Plaza (Scandic Billingen) och just damtoaletten i källaren var mycket speciell. Längst in fanns det flertalet toaletter (ett tiotal) men först kom man in i ett rum med en gigantisk spegel, handfat och sittplatser. Jag minns också att det fanns ytterligare en spegel i rummet. Jag var en av dem som älskade Billingen Plaza och gick dit regelbundet, och jag älskade verkligen det där toalettrummet. Man gick nämligen inte dit bara för att gå på toaletten, nej, man gick också dit för att umgås! Det var inga problem att under en utekväll tillbringa ett par timmar där. (Jag vet ju inte hur det var på herrtoaletten, men gissar att det var stor skillnad. ;))

Jag och min journalistkollega Petronella Simonsbacka (idag min vän och författarkollega) bestämde oss för att tillbringa en hel kväll på damtoan och se vad som hände. Jag skrev reportaget och hon fotade. Det blev ett reportage med annorlunda vinkling, ett reportage som jag i efterhand har fått höra att många uppskattade. Och idag, 24 år senare så har förstås reportaget en väldigt hög nostalgifaktor också!

Här hittar du det inlägget: https://mariasforfattarblogg.com/2018/10/20/min-tid-som-journalist-min-natt-pa-toan/

En tanke på “Inlägget som hamnar på andra plats av mina mest lästa inlägg: ”Min natt på toan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s