Vilket är det allra mest populära inlägget på Marias Författarblogg?

Marias Författarblogg startades på sommaren 2017, och jag startade bloggen för att ha en kanal för att marknadsföra min första bok Den blomstertid nu kommer som skulle släppas den hösten. Jag märkte snabbt att många av de som läste mina inlägg var väldigt intresserade av HUR jag hade gjort för att få min bok utgiven på ett traditionellt förlag och allt det som hade hänt på vägen fram dit. Därför försöker jag blogga regelbundet om just den saken.

Nu har det gått 3 år sedan bloggen startades, och jag skrev ett inlägg för ett tag sen där jag lovade att lista mina 3 populäraste inlägg, alltså de inlägg som fått mest visningar.

Jag har skrivit om nummer 3 på listan ”Ordens betydelse” som handlar om ord som sägs och etsar sig fast, och det inlägget handlar alldeles särskilt om orden min klassföreståndare sa på högstadiet till mig en gång för över 30 år sedan.

Jag har också skrivit om nummer 2 på listan ”Min natt på toan” som handlar om när jag jobbade som reporter på NöjesRevyn en gång för länge sedan och skrev ett reportage som utspelade sig på en damtoalett på det då största nöjesstället i Skövde, och den damtoaletten var sannerligen inte vilken toa som helst.

Och nu har vi då kommit till det allra mest populära inlägget här på bloggen.

Spänningen är olidlig kan jag tänka mig … 😉

Det allra mest lästa inlägget här på bloggen är inlägget som heter ”Hur ska man signera sina böcker?”

Inlägget skrevs under 2018 och handlar om mina tankar kring HUR man ska signera sina böcker. Och det är ett ämne som uppenbart engagerar både de som skriver själva såväl som de som får en bok signerad.

En sak med inlägget som är värt att notera är att det inte har fått en enda gilla-markering eller en enda kommentar. Och ÄNDÅ är det det mest lästa inlägget på bloggen.

Jag har många gilla-markeringar på vissa av mina inlägg, men varför inte på det mest lästa?

Det är något jag själv kan fundera över.

Hur som helst, här är inlägget:

https://mariasforfattarblogg.com/2018/11/25/hur-ska-man-signera-sina-bocker/

Och ja, det är verkligen FANTASTISKT roligt att få signera böcker!

Här kommer en bild från min allra första signering som visar hur glad jag faktiskt kände mig just då!

Foto: Ola Hendberg

***

I detta inlägg hittar du både nummer 2 och nummer 3 av mina mest populära inlägg: https://mariasforfattarblogg.com/2020/07/14/inlagget-som-hamnar-pa-andra-plats-av-mina-mest-lasta-inlagg-min-natt-pa-toan/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s