När jag läser mina recensioner känner jag att det vore roligt med ytterligare en bok om Sussi, Linda, Sofi och Anna.

Idag har jag läst igenom mina recensioner. Varje gång jag gör det så känner jag mig så tacksam och så levande. Ibland blir jag nästan rädd att det är en dröm, och att jag plötsligt kommer vakna upp och märka att allt det här fantastiska som har hänt inte har gjort det.

Om två veckor släpps min nya bok, min tredje. Denna gång i en ny genre, på ett nytt förlag och i ett nytt format. I stället för relationsroman på Lindskog Förlag som pappersbok blir det nu kriminalroman på Lind & Co som ljudbok.

Vad folk kommer att tycka om den nya boken har jag ingen aning om i nuläget. Ingen alls.

Men mina läsares åsikter på mina två första böcker gör mig oerhört stolt och glad och tacksam. Och idag har jag funderat lite mer kring att eventuellt skriva en ny uppföljare. Jag vill nog egentligen inte släppa Sussi, Linda, Sofi och Anna än.

Kolla in mina recensioner här om du vill: https://mariasforfattarblogg.com/recensioner/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s