Två veckor kvar.

Nu är det bara två veckor kvar tills min första kriminalroman släpps.

Så här ser den ut:

Våroffer hette inte alls Våroffer från början, jag hade en helt annan titel på boken från början. Orsaken till att förlaget ville ha en annan titel än den jag hade var att de ville ha en titel som man kan räkna ut är en deckare redan på namnet. Så då fick jag fundera ut andra förslag på boktitlar, och ett av mina nya förslag var alltså Våroffer.

Jag fick också vara med och välja uppläsare till boken. Lind & Co föreslog Gunilla Leining, men bad mig att gå in och lyssna på olika uppläsare och sedan återkomma med åsikter. Det gjorde jag, och jag tyckte allra bäst om Gunilla Leinings röst så det fick bli hon!

Omslaget har jag också varit med och valt. Det är en kombination av de omslagsförslag jag fick skickat till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s