Känslan av att få signera ytterligare en bok.

Plötsligt ringer telefonen och jag svarar.

Det är en kvinna som har köpt min första bok på en signering och gett bort den. Nu är hon på väg in till Akademibokhandeln i Skövde för att köpa den andra boken och hon undrar om det möjligtvis är så att jag skulle kunna tänka mig att signera den eftersom hon ska ge bort den till samma person som fick den första boken och som för övrigt tyckte att den var fantastiskt bra!

Vi träffades, jag signerade och hon var oerhört tacksam.

Hon var tacksam för att jag hade signerat hennes bok.

Kvar satt jag och tänkte på att jag är också tacksam.

Tacksam för att jag fick signera ytterligare en bok, tacksam för att jag återigen kunde skriva ”Hoppas du kommer att tycka lika mycket om den här boken.”

Tacksam för att sådant här händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s