Att vara ihop med någon länge är sällan enbart enkelt.

Idag är det min bröllopsdag. Jag och min man har varit gifta i 9 år (och förlovade i 12 år) idag! Ikväll ska vi gå ut och äta på restaurang med barnen, det har vi gjort på den här dagen de senaste åren. Förra året skrev jag ett inlägg här på bloggen dagen efter bröllopsdagen. Jag hade tänkt skriva ett nytt inlägg idag, men känner att allt det jag vill skriva finns med här, därför rebloggar jag inlägget istället. (Och angående Stockholmsresan i slutet av inlägget så blev den inte av eftersom deckaren nu utspelar sig i Skövde istället!)

Maria Richardsson

20180703_165012Igår var det min bröllopsdag. Jag och min man har varit gifta i åtta år och vi har varit ihop i sjutton år. Att hålla ihop med någon så länge är sannerligen inte enkelt.

Jag läste en gång en intervju med Gwyneth Paltrow där hon berättade att hon en gång  frågat sina föräldrar hur de hade lyckats hålla ihop så länge. Och pappan svarade ”Vi ville aldrig skilja oss samtidigt.” Jag tycker det är ett fullkomligt briljant uttalande. Varför ska man låtsas att det är enkelt? Det är klart att alla par har sina kriser. Ibland är det små kriser och ibland är det stora.

Som författare har jag den förmånen att få älta alla mina förhållanden jag någonsin haft i mina berättelser. Jag lär mig så mycket om mig själv på detta. Plötsligt kan jag se mig själv utifrån och inse att den där mannen jag var så hett…

Visa originalinlägg 186 fler ord

2 reaktioner till “Att vara ihop med någon länge är sällan enbart enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s