Min Skövdedeckare kommer ut som ljudbok på Lind & Co!

Jag är glad idag! Äntligen kan jag berätta vad det tredje kontraktet jag nyligen skrivit på handlar om! 😀

Jag har tidigare skrivit om att uppföljaren till Den blomstertid nu kommer ska släppas i september. Den boken heter Och allt blir återfött och släpps på Lindskog förlag.

Jag har också berättat att jag ska medverka i antologin Skriv om ditt liv (Ariton Förlag) som även den släpps i september.

Men här kommer alltså en nyhet som jag är jätteexalterad över:

Min deckare som utspelar sig i Skövde kommer att släppas som ljudbok på Lind & Co!

Våroffer

Maria Richardsson

För Martin är familjen viktigast av allt, och när tillvaron rämnar kidnappar han i desperation höggravida Petra. Petra anmäls som försvunnen och Lena Borell, kriminalinspektör på grova brott i Skövde, hinner knappt kopplas in på fallet förrän en kvinna hittas död. Är det Petra som hittats, och finns det något samband med den femåriga flicka som precis försvunnit i samma område?

Våroffer handlar om det fruktansvärda i att förlora ett barn, men även om att passera alla gränser för att ställa allt tillrätta igen för den man älskar.

***

Ännu finns inget släppdatum, men så fort jag har det skriver jag förstås ut det här på bloggen!

8 reaktioner till “Min Skövdedeckare kommer ut som ljudbok på Lind & Co!

    1. Intressant att du väljer att säga ”läsa den” om en ljudbok. För jag VET ju att du har koll på att det är just en ljudbok det gäller. Jag har förstått att många säger så, att man läser ljudböcker. För mig låter det väldigt märkligt. Man läser pappersböcker men lyssnar på ljudböcker tänker jag. Fast tydligen kan man säga på olika sätt. Hur som helst är jag väldigt glad att du vill lyssna på (läsa?) den.

      Gillad av 1 person

  1. Reblogga detta på Petronellas Författarliv och kommenterade:
    När pusselbitarna faller på plats kan det gå fort. Stort grattis till Maria Richardsson som debuterade 2017 på Lindskog förlag med ”Den blomstertid nu kommer” Sedan dess har hon startat eget företag inom skrivande och jobbat på uppföljaren, som kommer på samma förlag i höst. Förmodligen ges den boken ut ungefär samtidigt som Ariton Förlags antologi om självbiografiskt skrivande som släpps på bokmässan. Men detta är inte de enda två böckerna som Maria Richardsson kommer att vara aktuell med i höst. Hon debuterar även som deckarförfattare på Lind & Co. Otroligt spännande!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s