Jag gillar blandningen på mina gästbloggare!

Någon gång denna veckan kommer jag att lägga upp inlägget från månadens gästbloggare.

Månadens gästbloggare är kvinna, har gett ut flera böcker och skriver i en genre som ingen av mina andra gästbloggare skriver i.

Vad jag vet i alla fall.

Jag har läst hennes text, så jag vet att inlägget är intressant. Precis som alla mina gästbloggares inlägg varit.

Min första gästbloggare var Petronella Simonsbacka. Det var i mars 2018. Att fråga Petronella kändes logiskt. Inte bara det att hon skriver intressant, hon är också en nära vän till mig. Hennes inlägg handlade om att skriva självbiografiskt. (Och nyligen släpptes Livshungrig, hennes självbiografiska ljudbok, den hon höll på att skriva då när hon skrev sitt gästinlägg.)

Anna Tranberg var min andra gästbloggare, vi gick samma utbildning (Skrivarlinjen på Skrivarakademin) och i samma klass gick också Lotta Lundh (juni 2018) och David Blakstad (maj 2019.)

När Lotta Lundh skrev sitt inlägg hade hon precis fått reda på att hennes bok Kvinnornas hus skulle ges ut. Men då visste hon ingenting om att hon senare skulle hamna på Lind & Co, och att hennes ljudbok Familjen skulle hamna tvåa på Storytels topplista. Jag och Lotta har regelbunden kontakt med varandra.

Och Anna Tranberg och David Blakstad är mina testläsare, och jag är deras. Att ha sådana testläsare är guld värt!

Jag funderade över vad jag ville med mina gästbloggare, och kom fram till att jag vill ha så många olika gästbloggare som möjligt. Alltså både sådana som är utgivna, och sådana som kämpar för att bli det. Både kvinnor och män. Både äldre och yngre. Skrivande människor som skriver på olika sätt, som är olika som människor. Och det tycker jag att jag lyckats med!

Fast jag inser ju att det säkert sitter någon skrivande människa någonstans som tycker att hon/han/hen skriver i en helt annan genre, eller på ett helt annat sätt och vill gästblogga. Hör av dig i så fall, min mejladress finns under fliken ”Kontakta mig.” Om jag inte vet att du finns så kan jag ju inte be dig att vara gästbloggare! 😉

Det är kö för att gästblogga, vilket är oerhört roligt! Många av mina gästbloggare har jag valt ut, men många har också hört av sig till mig och bett om att få vara gästbloggare. Båda varianterna funkar, det är då det blir bäst blandning!

Jag tycker om alla mina gästbloggare och vill skriva något om dem alla, men jag sparar det till kommande inlägg.

Vill du läsa om mina gästbloggare gör du det här: https://mariasforfattarblogg.com/mina-gastbloggare/

Och använd gärna sökfunktionen på Marias Författarblogg om det är någon särskild du vill läsa mer om, vissa av mina gästbloggare har nämligen skrivit extrainlägg vid andra tillfällen!

2 reaktioner till “Jag gillar blandningen på mina gästbloggare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s