Boksläpp för Lotta Lundhs Kvinnornas Hus.

Ni har väl inte glömt min gästbloggare i juni, Lotta Lundh?

Jag känner mig säker på att hon är ganska pirrig nu. Det är nämligen mindre än en vecka kvar innan hon ska ha sitt första boksläpp.

Jag minns hur jag kände mig när jag hade mindre än en vecka kvar till MITT boksläpp. Att påstå att jag var pirrig är ganska underdrivet. Lyckan var total, det var som att sväva på moln, som att allt bubblade över, och samtidigt hade man en otäck känsla gnagandes någonstans: Tänk om ingen kommer? 

Men det är klart att det kommer folk, det är bara frågan om hur många.

Så här ser Lotta och hennes bok Kvinnornas hus ut:

Här finns mer info om boken:

https://www.adlibris.com/se/bok/kvinnornas-hus-9789198423457

***

Boksläppet kommer att äga rum på Sunne Bibliotek, torsdag 25 oktober mellan klockan 16 och 18. 

På Facebook kan man läsa följande information: ”Boksläpp för Lotta Lundhs debutdeckare Kvinnornas Hus som utspelar sig i Värmland. Det bjuds på bubblande dryck och snacks, och boken kommer att finnas till försäljning i begränsat antal. Välkomna!”

***

Den som vill läsa mer om Lotta Lundh kan göra det här:

https://mariasforfattarblogg.com/2018/06/26/gastbloggare-lotta-lundh/

eller här:

https://mariasforfattarblogg.com/2018/08/06/grattis-lotta-lundh/

***

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s