Petronella Simonsbacka: Livskrisen fick mig att satsa på skrivandet!

Intressant artikel om Petronella Simonsbacka, mars månads gästbloggare här på bloggen!

”Livskrisen fick henne att satsa på skrivandet.”

Artikeln är publicerad i tidningen OmKrim, Kriminalvårdens personaltidning.

(Hon tipsar om min bok, och det är ju trevligt, fast det stämmer inte att jag har skrivit på just den boken sedan högstadiet. Jag skrev det allra första på boken  2006, och min högstadietid var liiiite tidigare än så …  😉)

received_332587100833234Den som vill läsa mer om Petronella kan antingen göra det här:

https://mariasforfattarblogg.com/2018/03/28/gastbloggare-petronella-simonsbacka/

här:

https://mariasforfattarblogg.com/2018/09/07/grattis-petronella-simonsbacka/

eller på hennes egen blogg:

https://petronellasforfattarliv.wordpress.com/

 

 

2 reaktioner till “Petronella Simonsbacka: Livskrisen fick mig att satsa på skrivandet!

  1. My bad. I och med att vi är lika gamla så var det ju inte direkt så att jag trodde att du gick i högstadiet 2006, men jag trodde faktiskt att du haft idén till just den boken sedan 1986 och att den varit på gång hela den tiden …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s