Den boken som har högst betyg är den som syns minst

Någon måste komma i skymundan. Alla böcker kan inte synas lika mycket. Inte för andra. Men jag som har skrivit dem ser dem alla lika mycket. Såklart.

När det gäller mina böcker är det Och allt blir återfött som tar minst plats, men det är också den som har högst betyg!

Och ni vet väl att ibland är det den som står i skymundan som har mest att säga, den som skiner mest. Om man tar sig tid att se efter.

Fortfarande får jag in fina recensioner och fina kommentarer på boken, och fortfarande är bokens betyg lika höga. I skrivande stund har den 4,2 i betyg på både Storytel och BookBeat.

Hittade en ny, fin recension från @readalittlebitmore, bokrecensent på Instagram:

”Återigen känner jag igen mig i karaktärernas dilemman och de tankar och konflikter som livet kastar på en när man växer från att vara tonåring till att bli vuxen. Och speciellt hur relationer ändras när man blir mognare och äldre. Det är nya utmaningar men just den pressen att bli vuxen fort finns där ute idag med, (händelserna i boken utspelar sig för 30 år sedan).
.
Sedan händer det väldigt mycket för bokens karaktärer under loppet av en väldigt kort period. När jag närmade mig slutet vet jag att tänkte ’Ååå, hur ska det hinna lösas upp och lösa sig nu då, det är ju inte många sidor kvar..’
.
I den här boken fokuseras storyn lite mer kring en av de fyra ’huvudkaraktärerna’, och jag hade kanske sett att de andra hade fått lite större plats – just för att jag tyckte så mycket om dem allihop i första boken, så jag hade ju velat fortsätta med dem lite mer också. 😍
.
En bok som jag tror många tar till sig, både min generation som var barn och ung då, men även de som är unga vuxna och tonåringar idag, samt föräldrar till unga vuxna och tonåringar idag. Rekommenderar, och gärna då att läsa båda ur #denblomstertidnukommer – serien för att få ta del av karaktärernas hela resa.”

Hela recensionen finns här: https://www.instagram.com/p/CpvheutMEk9/

Foto på sidan: Chatrin Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s