Tips till alla som är med i en bokcirkel eller funderar på att starta en.

Nu finns en alldeles nystartad hemsida som heter Minbokcirkel.com.

Minbokcirkel.com är en sida som underlättar för dig som söker böcker till din bokcirkel, en sida för dig som gillar böcker och vill läsa och diskutera tillsammans med andra.

Här får du böcker till ett bra pris, direktkontakt med författaren men också vägledning om vad ni kan diskutera och tänka på när ni läser. Ni får också böckerna signerade och möjlighet att ställa frågor.

Jag är en av de författare som finns med på Minbokcirkel.com, och den av mina böcker som just nu är valbar på sidan är Våroffer.

Så här står det om mig på sidan:

Maria Richardsson

Maria Richardsson debuterade som författare 2017 och har skrivit fem böcker, två för unga vuxna och tre kriminalromaner. Hon gillar att skriva om det som finns under ytan, bakom fasaden.
Maria bor i utkanten av Skövde. Hon är gift och har två söner. Förutom författare är Maria också skrivarcoach och skrivarkursledare.

De två första böckerna är relationsromaner som handlar om fyra unga kvinnor som har olika problem att brottas med, problem som stundtals blir så stora att de riskerar att gå under. De tre följande böckerna ingår i deckarserien om Lena Borell, kriminalinspektör på grova brott i Skövde. Den fjärde boken i serien släpps under hösten 2023.

Och så här står det om Våroffer:

Våroffer

 Författare: Richardsson, Maria 

Sidor: 388  

Etiketter: deckare | Försvinnanden | Kidnappning | Poliser | psykisk ohälsa | relationer | Skövde | Småstad | 

Våroffer är den första delen i deckarserien om Lena Borell, kriminalinspektör på grova brott i Skövde, och hennes nye kollega Thomas Bergwall.

Boken handlar om en höggravid kvinna som försvinner, men den handlar också om en femårig flicka som inte får den omsorg hon behöver. Samtidigt är boken också berättelsen om en man vars tillvaro har rämnat, en man som gör allt för att rädda kvinnan han älskar. Hur långt är han beredd att gå för att ställa allt tillrätta?

Våroffer är en bok med karaktärer som skapar känslor hos den som läser, en bok som är någonting helt annat än en traditionell deckare.

Våroffer släpptes först som ljudbok och klättrade högt på topplistorna.

Förlag: Joelsgården.

*

Just nu finns det 12 olika böcker att välja på på Minbokcirkel.com, men fler författare (och därmed fler böcker) kommer ansluta efterhand.

Här hittar du sidan, där du kan kolla upp författarna, böckerna och hur allt funkar: minbokcirkel.com

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s