”Från riskfokus till friskfokus”-det är titeln på en bok jag har lektörsläst!

Att bli författare är någonting jag har drömt och hoppats på i hela mitt liv, men att jag dessutom skulle ha en egen firma hade jag nog inte i tankarna en enda gång. Det var något som bara blev. När jag hade varit författare ett tag insåg jag helt enkelt att det kanske vore en bra idé att ha det.

Min firma heter Marias Författartjänst, och för det första är det förstås smidigare att ha egen firma i kontakt med förlagen (förskott/royalty) men det underlättar också när jag blir inbokad på olika saker, som författarbesök och workshops. I min firma kan man också anlita mig som lektör och skrivarcoach, och det är det detta inlägg kommer handla om.

Nu finns det nämligen en bok som heter Från riskfokus till friskfokus, en bok skriven av Paula och Mats Törnvall, som jag har varit delaktig i. Jag har lektörsläst denna bok, men också fått förmånen att ha åsikter om en del annat som har med boken att göra.

Så här ser boken ut:

Visst är den fin?

Den här boken innebär också den första blurben av mig:

För den som undrar över ordet ”blurb” så betyder det ”kortfattat omdöme tryckt på en boks omslag eller dess flikar.”

Ett tack i boken har jag också fått:

Det är klart det känns bra när jag vet att författarna till boken, Paula och Mats, är nöjda med det arbetet jag har lagt ner på deras bok, och eftersom de är nöjda är jag nöjd!

Det är nämligen just det som är mitt främsta fokus när jag jobbar som lektör eller skrivarcoach: Att den som anlitar mig ska känna sig nöjd med jobbet jag gör.

Jag vet hur det känns vid ett boksläpp – hur stolt, glad, förväntansfull och nervös man är när boken man skrivit äntligen ska komma ut, och det känns jättehäftigt att få vara med på ”ett litet hörn” av den här boken!

Här nedan en bild på författarna till boken, Paula och Mats:

Vad boken handlar om?

Kolla in baksidestexten här:

Vad ligger bakom boken?

Det får du veta här:

Jag ser fram emot att läsa boken som nu ligger här bredvid mig. Jag har ju på sätt och vis redan läst den – men inte i färdigt skick. Och det är ju inte alls samma sak.

Personligen gillar jag verkligen fokuset på det friska, på det som är positivt, istället för att fastna vid det sjuka, det som är negativt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s