Redigeringen är till för att vässa boken!

Många av inläggen här på bloggen har handlat om redigering, och det känns logiskt att en blogg som handlar just om skrivande och författarskap gör det.

Redigeringen är nämligen en väldigt stor del av processen när man skriver en bok. Jag har alltid förstått att redigeringen skulle vara en omfattande process, men det kan jag ärligt säga att jag hade ingen aning om HUR omfattande. För varje bok jag har släppt har jag blivit mer och mer vän med själva redigeringen. Man ser så tydligt skillnaden innan och efter.

Vem vill skriva böcker som är halvbra?

Inte jag!

Därför får redigeringen ta den tid som krävs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s