Jag älskar när mina böcker får vara med på bilder ihop med andra böcker.

Jag är inte inne på Instagram så ofta, men när jag är det hittar jag oftast något nytt inlägg som har med någon av mina böcker att göra. Den här gången hittade jag den här bilden:

Jag blir alltid så glad när jag ser bilder på mina böcker ihop med andra författares böcker, det är en häftig känsla att de liksom ”får vara med i gänget”, att se att de finns därute och blir lästa eller lyssnade på.

Just denna bild har @bokannicka tagit, och visar hennes inköp/rec.ex från Bokmässan i Göteborg. Här hittar ni inlägget: Annicka Rosendahl-Jonsson (@bokannicka) • Foton och videoklipp på Instagram

Jag vet att hon redan läst/lyssnat på mina tre deckare eftersom hon gett dem lysande recensioner! Kolla in hennes coola blurb på baksidan av ”Fallet Nathalie.”

Om ni inte visste vad en ”blurb” är vet ni det nu. En blurb är alltså den typen av positiva citat som ibland återfinns på en boks baksida eller i en filmannons. Det här var första gången jag använde mig av en blurb på någon av mina böcker, men det är absolut inte den sista. Orsaken till att jag använde mig av just den här blurben är att Annickas citat gällde både Våroffer och Gryningsdåd, och den passade in så perfekt på det utrymmet som fanns.

Alla Annickas bokrecensioner hittar du här: https://www.instagram.com/bokannicka/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s