Nu är det dags för Stockholms bokhelg!

Nu i helgen är det dags för Stockholms bokhelg!

Redan i dag, torsdag, sätter faktiskt programpunkterna igång.

För den som befinner sig i Stockholm i helgen eller har möjlighet att ta sig dit finns det massor att upptäcka!

Stockholms bokhelg är inte alls upplagt som en vanlig bokmässa likt Bokmässan i Göteborg, utan här är alla programpunkterna spridda runt staden. Så det kan finnas anledning att planera in i förväg vad man vill vara med på, se om det finns möjlighet att hinna ta sig mellan de olika ställena.

Många förlag öppnar upp, det händer en hel del på stans bokhandlar och på väldigt många andra ställen också.

Det finns många intressanta samtal och programpunkter jag hade velat vara med på, men tyvärr har jag inte möjlighet att åka dit och vara med denna gång. Det som grämer mig mest är att jag var tvungen att tacka nej till inbjudan jag fått om mingel på Lind & Co på fredagskvällen. Jag hade väldigt gärna velat vara med där … men man kan inte gå på allt, så är det ju bara. Jag hoppas att de författare jag känner som är där minglar lite extra även för mig, jag kommer vara med er i tankarna, se bilden nedanför! 🙂

Här hittar du kartan över alla arrangörer till Stockholms bokhelg: Karta – Stockholms bokhelg

Här kan du läsa allt om Stockholms bokhelg: Homepage – Stockholms bokhelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s