Personlig utveckling för Lena Borell i fjärde deckaren

Många frågar vilken bok jag skriver på just nu.

Svaret på det är att jag skriver på nästa bok i Lena Borell-serien, alltså min fjärde deckare.

Jag har många idéer och tankar kring böcker jag vill skriva i flertalet olika genrer, och orsaken till att det blir ytterligare en deckare är att jag tydligt känner att jag inte är klar med Lena Borell och människorna omkring henne än.

Om det sedan blir en femte bok om Lena Borell vet jag inte i nuläget, men det blir som sagt definitivt en fjärde och för den som känner till Skövde kan jag meddela att en del av handlingen denna gång kommer att vara förlagd till Havstena. För den som inte känner till Skövde kan jag meddela att Havstena är ett lägenhetsområde som ligger nordväst om Skövde, ca 1,5 km från centrum.

Bilderna ovan visar scener från Våroffer, Gryningsdåd och Fallet Nathalie som alla utspelar sig i Skövde med omnejd. Första bilden är från Norrmalm, andra bilden från Kilbacken, tredje och fjärde från Boulognerskogen. Var den femte och sjätte bilden är fotade vill jag inte avslöja, men för den som zoomar in blir det tydligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s