Alla mina böcker är relationsromaner.

Jag gillar egentligen inte att bli placerad i ett fack. Jag har skrivit två böcker för unga vuxna, och tre kriminalromaner, men jag gillar egentligen inte den fokuseringen. För som jag ser det passar mina unga vuxna-böcker också för vuxna, och vad gäller mina kriminalromaner så innehåller de böckerna mycket mer än bara själva kriminalhistorien. Jag gillar att skriva om ganska vanliga människor, om relationer, olika slags relationer. Naturligtvis menar jag inte att mina gärningsmän är helt ”vanliga” personer, men vad jag menar är att mina deckare innehåller mer än bara ett brott som ska utredas.

Här blir jag intervjuad av Skrivarpodden om frågan ”Vad kännetecknar ditt skrivande?” under bokmässan i Göteborg 2019. Då hade jag bara skrivit tre böcker, men mitt resonemang är detsamma även i dag när jag håller på med min sjätte bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s