var kan du köpa mina böcker?Kolla in detta inlägg!

Många frågar mig var någonstans man kan köpa mina böcker. Det enklaste är att beställa dem från internethandeln, alltså Adlibris, Bokus, Cd-on eller Ginza och liknande.

Böckerna finns också i vissa bokhandlar, men där blir det lurigare att ha koll. Jag har försökt hålla en uppdaterad lista på vilka böcker som finns i vilka butiker, men det där ändrar ju sig hela tiden. Ibland tar en titel i butiken slut och i vissa butiker beställs det då inte in fler förrän någon frågar efter boken.

Mig veterligen finns det böcker på Akademibokhandeln i Skövde, Skara bok & Lek i Skara, Elanders i Tibro, Ugglan i Karlsborg och Ellens café och bokhandel i Ronneby men om alla titlar finns är jag osäker på. Jag vet också att vissa titlar tas hem till bokhandlar runt om i landet emellanåt, exempelvis har Den blomstertid nu kommer funnits till försäljning på NK i Stockholm, men utbudet i dessa butiker ändras ju ständigt.

Så om du vill veta om boken du vill ha finns i bokhandeln du befinner dig i så FRÅGA efter den i butiken! Och OM den inte finns, så är det många av bokhandlarna som har möjlighet att ta hem den åt dig.

Detsamma gäller böckerna på bibliotek – Mina böcker finns på många bibliotek runt om i landet, och om de inte finns där just du befinner dig finns så kan man lämna inköpsförslag!

Ibland är jag ute på mässor och signeringar, och ibland kör jag specialerbjudanden där man kan köpa signerade böcker direkt från mig.

Ljudböckerna är förstås betydligt enklare att få tag på, eftersom de ska finnas på alla de ställen där ljudböcker finns, typ Storytel, BookBeat och Nextory. Man behöver abonnemang för att lyssna, men ofta har såväl Storytel som BookBeat och Nextory prova-på-kampanjer där man kan testa ljudböcker gratis under en kort period. Om man inte har abonnemang kan man köpa/ladda hem en fil med boken från exempelvis Bokus eller Adlibris.

Alla mina fem böcker finns både som pappersböcker, ljudböcker och e-böcker.

Här en bild på mig och mina böcker, överst pappersböckernas omslag och längre ner ljudböckernas omslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s