I morgon släpps min nya ljudbok!

I morgon släpps den. Min nya ljudbok. Fallet Nathalie.

Det släpps så många ljudböcker. Varje dag. Just nu ligger min bok högst synlig under Storytels kategori ”Kommande böcker.”

Kolla in:

Vilken av böckerna på den här bilden kommer att gå bäst?

Svaret på det är det ingen som vet. Inte i dag. Man kan bara gissa. Och hoppas.

Så här ser det ut i Storytels absoluta toppskikt just nu:

Topplisteplaceringarna ändrar sig varje dag. Det är minst sagt spännande. Min bästa placering hittills är tredjeplatsen på topplistan. Det var med Våroffer. Kanske kommer jag inte i närheten av topplisteplaceringarna den här gången … eller så gör jag det.

Det är en oerhört häftig känsla just nu, att veta att den släpps i morgon. Att veta att snart kommer de som vill lyssna på den att kunna göra det. Jag vet med säkerhet att den inte kommer att bli älskad av alla, för ingen bok blir det. Men jag hoppas så att den kommer att finna sina läsare, sina lyssnare. Just nu kan det gå hur som helst. Samtidigt som det är en oerhört häftig känsla just nu, så finns det förstås en rädsla också, en rädsla att den bara försvinner i den där bokfloden. Men den där rädslan hör till. Den är en del av författarskapet.

Just nu är jag mer sårbar än någonsin, mer blottad, mer naken. Fallet Nathalie är förstås ingen självbiografi, det är en högst påhittad historia.

Men den är skriven med mina ord, mina tankar, mina erfarenheter, mina känslor.

Hoppas ni vill lyssna.

(Pappersboken och e-boken släpps den 21 mars, och bokreleasen sker den 19 mars på Skövde Stadsbibliotek, se tidigare inlägg.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s