Hittills jättefint mottagande på Fallet Nathalie, ljudboken!!!

I går släpptes Fallet Nathalie som ljudbok, och det är verkligen känslomässigt jobbigt att gå och vänta på de första betygen och de första recensionerna. För man har ju ingen aning egentligen hur boken kommer tas emot …

Mina tankar inför släppet:

En del av mig drömmer om höga lyssnarsiffror och hoppas på att de flesta av dem som som lyssnar på den kommer att älska den … medan en del av mig snarare känner mig smått skräckslagen inför möjligheten att den här boken kanske inte alls får samma mottagande som de tidigare har fått. Tänk om alla tycker den är dålig, vad gör jag då?

Nu har det gått ett dygn och jag kan pusta ut. Jag är jätteglad, hittills har boken fått fina reaktioner av de som har lyssnat! Helt fantastiskt!!!

Efter ett dygn ser det ut så här:

Screenshot från Storytel,
50 satta betyg och 4,0 i snitt!
Screenshot från BookBeat, Fallet Nathalie trendar!
Screenshot från Nextory, när man trycker för att få fram de populäraste deckarna dyker BÅDE Fallet Nathalie och Våroffer upp!

Så. Sammanfattningen ett dygn efter boksläpp:

Foto: Chatrin Carlsson

Jag är så lättad! Jag är mycket medveten om att det kommer att dyka upp både bottenbetyg och dåliga recensioner (det kan man aldrig komma ifrån), men vetskapen av att den här boken hittills har fått så fint mottagande betyder jättemycket!

Ännu inget betyg på BookBeat, men Fallet Nathalie har i skrivande stund 4,0 som snittbetyg på Storytel och 4,3 i snittbetyg på Nextory!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s