Jag har haft 40 olika gästbloggare här på min blogg!

Apropå mitt förra inlägg om traditionell utgivning, hybridutgivning och egenutgivning:

Varje månad sedan mars 2018 har jag haft en gästbloggare här hos mig, och där är spridningen stor. Jag har faktiskt haft hela 40 st olika gästbloggare här, och några av de 40 har dessutom gästbloggat två gånger!

Foto: Chatrin Carlsson

En del av mina gästbloggare är utgivna på traditionella förlag, en del på hybridförlag och en del via egenutgivning. En del är ännu outgivna. Och att första boken ges ut på ett visst sätt betyder ju inte att nästa bok måste ges ut på samma sätt, det är flera av mina gästbloggare tydliga exempel på!

Läs om mina gästbloggare – Här finns MASSOR att inspireras av!

Hur har de gjort och varför?

Kolla in här: https://mariasforfattarblogg.com/mina-gastbloggare/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s