Välkommen till Knistad Julmarknad i helgen

Jag har många olika typer av event inbokade nu fram till jul. Såg fram emot varenda en.

Så dog Petronella. (Se mitt tidigare inlägg.)

Första tanken var ju att ställa in alltihop, i alla fall det som ligger närmast i tiden … men nu har det gått några dagar och jag har funderat fram och tillbaka.

Nella är borta. Oavsett vilka event jag åker på, eller om jag stannar hemma och glor in i en vägg så kommer hon att förbli borta. Det här är mitt jobb, och de här eventen är viktiga för mig och mitt författarskap.

Sorg är sorg, och sorg förblir sorg oavsett om jag åker på detta eller inte. Och framförallt är det ju så att jag är 100 % säker på att hon ville att jag skulle åka på det här. När jag pratade med henne strax innan hon gick bort ville hon helst av allt prata om mina event, så var det.

Så idag ska jag förbereda inför Knistad Julmarknad i helgen.

Hon kommer såklart att vara med mig i mina tankar. ❤

Länk med all info: Startsida – Knistad

Facebooklänk: (5) Träffa lokala författare på Knistad Julmarknad! | Facebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s