Har haft en fin julmarknads-helg

Det var en intensiv helg på Knistad Julmarknad. Mycket besökare, bra försäljning, och framförallt många intressanta diskussioner.

Många som var där kände till mina böcker eller mig som författare, betydligt mer än vanligt och det måste vara ett gott tecken.

Särskilt var det ju mina deckare som folk var intresserade av, men det fanns också en hel del intresse för mina relationsromaner.

Jag vet ju att Våroffer har gått väldigt bra som ljudbok, och det blev tydligt i helgen eftersom många sa att de redan hade lyssnat på den.

När man är ute på ett event som det här är det viktigt att tänka på att det inte bara är försäljning som räknas.

Nej, det där att få folk att komma in i tältet och läsa på baksidorna av böckerna räknas också!

Kanske är det någon av de jag träffade i helgen som bestämmer sig för att önska sig någon av böckerna i julklapp, eller som beställer hem någon av dem vid senare tillfälle.

Som författare kan man aldrig räkna med eller utgå ifrån att böckerna kommer bli sålda när man är ute så här, det vet man aldrig. Men böcker säljer också på sikt. Man kan aldrig tjata sig till ett intresse för böckerna, men man kan berätta för de som är intresserade och hoppas på att de sedan väljer att köpa böckerna, söka efter dem eller berätta om dem.

Flera personer kom fram som redan hade läst /lyssnat på böckerna, gillat dem och nu hade massor av frågor om uppföljaren!

En del hade faktiskt läst alla fyra, och ville gärna berätta om vilka som var bäst – mina två relationsromaner eller mina två deckare – en del håller deckarna högst, medan en del klart föredrar de andra två!

Som författare är det förstås oerhört intressant att få höra deras tankar och åsikter.

Jag delade utställningsplats med min kollega Karin M. Karlberg, som skriver feelgood, och vi fick en mycket bra plats snett framför huvudingången denna gång. Tack Knistad för en mycket trevlig helg, vi ses! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s