Jag ska vara med på Värmlands Bokfestival i år!

I år ska jag för första gången vara med som utställare på Värmlands bokfestival, som äger rum den 19 och 20 november i Karlstad.

Eftersom det är långt att åka och allt ska stå färdigt när mässan öppnar på fredagsmorgonen åker jag dit redan på torsdagen för att förbereda.

På lördagen kommer också jag och Annette Brandelid att hålla en föreläsning på lilla scenen om att skriva deckare igen, denna gång blir det ett kortare program än det som var i Karlsborg.

Kolla in:

VÄRMLANDS BOKFESTIVAL

19-20 november 2021 | Nöjesfabriken, Karlstad

LILLA SCENEN

Annette Brandelid och Maria Richardsson

Lördag 20 november
Klockan 15.30

Lilla scenen

Deckare – Mys eller Rys? 

Utbudet av svenska deckare är stort. Antalet läsare är enormt och efterfrågan tycks aldrig sina. Åsikterna om hur en deckare ska vara och inte vara är nästan oräkneliga. Ska de vara mysiga eller rysliga? Vilka likheter och skillnader finns det i våra deckare? Om detta och mycket mer pratar vi om i vår föreläsning.   

Annette Brandelid är född och uppvuxen i Hjo, varför det var självklart för henne att förlägga sin deckarserie där. Af Hjo-serien ger läsaren spänning, relationer och småstadsliv i en trivsam blandning. 

Maria Richardsson skriver deckare och böcker för unga vuxna. Hittills har hon släppt två böcker i Lena Borell-serien, men en tredje är på gång. Marias deckare handlar om Lena Borell, kriminalinspektör på grova brott i Skövde. 

Fotografer: Jesper Anhede och Chatrin Carlsson

© 2021 VÄRMLANDS BOKFESTIVAL

Länk till Värmlands Bokfestival: Värmlands bokfestival – 19-20 november 2021 | Nöjesfabriken, Karlstad (varmlandsbokfestival.se)

Länk till vårt framträdande: Annette Brandelid och Maria Richardsson – Värmlands bokfestival (varmlandsbokfestival.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s