Artikel i Skaraborgs Allehanda idag om vår föreläsning i tisdags!

Idag var det en artikel i SLA (Skaraborgs Allehanda), om min och Annette Brandelids föreläsning Deckare – Mys eller Rys? som ägde rum på Bio Casablanca i Karlsborg i tisdags, den 26 oktober.

Det var Karlsborgs bibliotek som var arrangör, men föreläsningen ägde rum i bions lokaler för att säkerställa att folk hade möjlighet att hålla avstånd – ifall det skulle komma många. Nu var det tyvärr inte så många som kom, men vi hoppas och tror att de som var där kände att det var en intressant föreläsning. Det är en märklig känsla att stå och prata om sig själv, sitt skrivande och sina böcker i en och en halv timme, men tiden gick jättefort. Så som det gör när man har roligt. För vi hade verkligen roligt, jag och Annette.

Här är artikeln:

Länk till artikeln: Spännande samtal mellan deckarförfattare – Skaraborgs Allehanda (sla.se)

Innan föreläsningen funderade vi över hur lång tid det skulle ta att köra vårt program, skulle vi verkligen kunna hålla igång i en timme? Det visade sig att när vi väl var igång, så var det inget som helst problem att få tiden att gå, efter en timme hade vi fortfarande material kvar, och sedan på slutet körde vi en frågestund med publikens frågor.

Snabb selfie innan föreläsningen.

Stort tack till Karlsborg bibliotek för att ni bokade oss, och stort tack för den fina presenten vi fick efteråt.

Kolla in:

Karlsborgsreflexen kommer jag att börja använda med en gång. Den fina Karlsborgsbägaren kommer jag antingen att börja använda som ny kaffemugg eller så får den en fin plats i min bokhylla i mitt skrivarrum! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s