Viktigt med bra kollegor!

Som författare är man för det mesta alldeles ensam. Är det något jag saknar från tiden då jag hade ett vanligt jobb så är det arbetskamrater.

Man kan ju välja själv om man vill se andra författare som konkurrenter eller som kollegor. Jag väljer det sistnämnda! Jag tror nämligen inte att man säljer mindre böcker för att man hjälper varandra, snarare tvärtom.

Jag känner numera en hel drös med trevliga författare – vissa lite mer ytligt medan jag har blivit nära vän med andra. Det är viktigt att ha andra att prata med. Andra i samma situation. Andra som förstår vad det innebär att vara just författare.

Här en bild från gårdagskvällen när jag och mina två vänner OCH kollegor Marianne Gunve och Annette Brandelid pratade om det som hade hänt sedan vi träffades senast. Det var en hel del.

En mycket trevlig kväll! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s