Ny recension på Gryningsdåd: ”Har absolut fått en ny favoritförfattare”

Jag läser om igen recensionen på Gryningsdåd som lades in på Storytel igår. Recensionen som är skriven av någon som jag inte har en aning om vem det är. En person som förmodligen hittade till mina deckare av en slump.

”Otroligt bra böcker, vill bara fortsätta att lyssna på nästa. Innehåller precis allt – har absolut fått en ny favoritförfattare och sen Gunilla som uppläsare, kan inte bli bättre. Ni får 5 av 5 av mig.” /Gun

Jag läser orden ytterligare en gång ”har absolut fått en ny favoritförfattare.”

Jag tänker tillbaka på hur det var när jag skrev min första bok, hur ifrågasatt jag blev av många innan jag fick mitt utgivningsbesked. Visst hade jag en del som verkligen trodde på mig, men väldigt många log lite överseende och sa saker som ”det är nog betydligt svårare än du tror att bli författare.” I det läget vågade jag inte berätta om hur stort jag drömde, att jag faktiskt drömde om att bli någons favoritförfattare.

Nu står jag här med fyra böcker utgivna, och med fantastiskt starka läsaromdömen på samtliga böcker. Ni som skriver era omdömen, oavsett var ni skriver dem, ska veta hur glad jag är över era vackra ord.

Jag är stolt och tacksam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s