Har du läst om mina gästbloggare?

I mars 2018 bestämde jag mig för att börja med Månadens Gästbloggare här på Marias Författarblogg.

Jag visste att de flesta som följde min blogg var antingen sådana som gillade mitt skrivande eller människor som själva skriver. Här på min blogg varvar jag nämligen inlägg om mitt eget skrivande med skrivtips och inlägg om allt som händer mig som författare.

Jag tyckte själv det var väldigt intressant att läsa om hur andra författare hade fått sina böcker utgivna. Hur det hade varit för dem att debutera, hur de lyckades få den första boken skriven och vad som hände efter debuten.

Det finns ju så många olika vägar att gå.

Mina böcker är utgivna på traditionella förlag, men i dag finns det väldigt många egenutgivare och många som ges ut på hybridförlag. Och det finns också många olika varianter av egenutgivning.

Jag var nyfiken på hur det fungerade med egenutgivning och hybridutgivning eftersom jag själv inte hade någon erfarenhet av det. Jag ville veta hur andra hade gjort och varför.

Jag ville förmedla skaparkraft, kreativitet och skrivarglädje.

Samtidigt var jag väl medveten om hur många som står vid sidan av och drömmer om utgivning, och jag var också väl medveten om att en del av alla dem skulle lyckas längre fram medan en del aldrig skulle göra det. Och jag ville höra deras historier också. För vem kan egentligen säga vem som kommer att få sin bok utgiven längre fram? Det har man ju ingen aning om innan det händer. Det enda som är säkert är att alla idag utgivna författare har varit en av dem en gång i tiden, de som står utanför och vill in.

Jag gillar tanken på att stötta varandra, att peppa varandra och att hålla tummarna för varandra! Det var därför jag började med Månadens Gästbloggare, och sedan det allra första gästinlägget har Månadens Gästbloggare växt mer och mer.

Nu för tiden är det stort intresse för att få gästblogga hos mig, jag har kö fram till oktober i nuläget vilket känns jättekul!

Poängen med det här inlägget är att göra er uppmärksamma på hur många intressanta berättelser det finns här på bloggen i mina gästbloggsinlägg för dig som drömmer om att bli författare. Välkommen att läsa om hur andra har gjort!

Här hittar du länken: Mina gästbloggare – Maria Richardsson (mariasforfattarblogg.com)

Om du redan brukar läsa om mina gästbloggare får du gärna lägga en kommentar om vilken av mina gästbloggare som varit mest intressant att läsa om eller inspirerat dig mest! 🙂

Ps: På fredag den 30 april släpps inlägget från april månads gästbloggare.

Här nedan kan du se sex av mina gästbloggare:

Bild 1: Lotta Lundh (Deckarserien om Erik Ljung)

Bild 2: Peter Westberg (Europa pandemus, Europa refugium)

Bild 3: Anethe Bergendahl (Jessica Schöön-serien)

Bild 4: Louise Halvardsson (Punkpoet med svensk brytning, Kramabstinens)

Bild 5: Håkan Mattsson (Stay Metal, Reliken-Stjärnornas budbärare)

Bild 6: Annette Brandelid (Deckarserien af Hjo)

2 reaktioner till “Har du läst om mina gästbloggare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s