Grattis till Malin Molin, min uppläsare, som gick till final i Storytel Awards!

Jag har hittills gett ut fyra böcker i två olika serier. Två av dem i Blomstertid-serien för unga vuxna och två kriminalromaner i Lena Borell-serien.

Mina två kriminalromaner har Gunilla Leining som uppläsare.

Gunilla Leining är just nu Sveriges populäraste uppläsare. Det är lätt att förstå varför hon är det, jag tycker verkligen att hon är fantastisk på att läsa mina böcker. Och uppläsaren är förstås enormt viktig, det är nämligen väldigt många som väljer böcker att lyssna på efter uppläsare, och väldigt många slutar också att lyssna om det finns något med uppläsarens sätt att läsa som man retar sig på.

När det gäller Blomstertid-serien så har jag en helt annan uppläsare, nämligen Malin Molin.

Och på samma sätt som jag tycker att Gunilla Leining är den bästa för att läsa in Lena Borell-serien så tycker jag att Malin Molin är den bästa för att läsa in Blomstertid-serien. Att läsa in en bok för unga vuxna kräver en helt annan röst än att läsa in deckare. Malin Molin gör mina karaktärer Linda, Anna, Sofi och Sussi med den känslighet som krävs.

Därför är jag glad att just Malin Molin gått vidare i Storytel Awards med den andra boken hon var nominerad med, nämligen denna:

Så nu hoppas jag på vinst för Till alla killar jag har gillat i finalen.

Ju fler som upptäcker Malin Molin som uppläsare desto mer synlighet kan det bli för Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s