Författarhumor

Ibland stöter man på vissa inlägg som man direkt som författare känner igen sig i, på ett lite absurt sätt. Som bilden här nedanför:

Alltså. Igenkänningsfaktorn är VÄLDIGT hög. Hahaha.

Allt får liksom stå åt sidan när man är inne i sitt skrivande.

Även om jag är uppe väldigt tidigt på morgonen så kan det ta låååång tid innan jag gör mig iordning, vill alltid hinna skriva ett par timmar först. Likadant med ätandet. När jag lagar mat till familjen på kvällen är jag noga med att det ska vara så näringsriktigt och välkomponerat som möjligt, men på dagen när jag är hemma själv, då är det lätt att glömma det där ätandet överhuvudtaget. Får jag i mig nåt så är det sällan särskilt näringsriktigt eller välkomponerat, jag tänker inte offra min skrivartid på att laga till något.

Och ja, tittar jag mig omkring här i soffan där jag sitter så ser jag mina böcker och andras böcker på bordet bredvid datorn och diverse olika block. Och så en tom kaffemugg. Förstås.

Nåja, jag har ju hela gardiner i alla fall. 😉

Nån annan författare som känner igen sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s