Ju fler författare jag lär känna, desto längre blir den där listan.

En rolig sak med att vara författare är att man lär känna andra författare.

Men ju fler kollegor jag lär känna, desto fler böcker blir jag sugen på att läsa. För självklart blir jag nyfiken på deras skrivande. Problemet är bara att listan på böcker jag vill läsa hela tiden blir längre och längre …

Bild på mitt senaste inköp, två böcker av Magnus R Lindgren. Igår läste jag ut boken till höger.

Magnus R Lindgren var gästbloggare här på Marias Författarblogg i januari 2019, alltså för ganska så exakt två år sedan. Om du vill läsa mer om honom och böckerna på bilden så kolla in här: Gästbloggare: Magnus R Lindgren – Maria Richardsson (mariasforfattarblogg.com)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s