Ny, fin recension på Våroffer!

Hittade en ny recension på Våroffer utlagd i en av ljudboksgrupperna.

En alldeles lysande recension dessutom!

Eller vad sägs om en 5:a med plus i kanten?! 😀

”Då har jag lyssnat klart på Våroffer av Maria Richardsson. Måste först säga att hon skriver väldigt bra. Hennes story är riktigt bra. Hon bygger upp spänning på ett sätt som jag gillar. Maria fick mig att vilja lyssna mer var gång jag tog en paus. Jag längtade till att få lyssna klart. Brukar somna av ljudböcker men ljudboken höll mig vaken nästan hela natten. Uppläsaren gestaltar karaktärerna på ypperligt sätt. Hennes sätt att beskriva känslor, lukter, intryck är mästerliga. Kan inte ge annat än en 5:a med plus i kanten. Rekommenderar er att verkligen lyssna på Maria Richardsson och hennes bok; Våroffer. Grattis Lind & Co till att ha bundit till er en författare som kommer leverera i många år framöver.” //Michael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s