19 december-Skrivtips nr 19

Skrivtips nummer 19:

Slarva inte med researchen!

Gör en anteckning i ditt manus allt det du behöver kolla upp innan din bok är ”färdig.” Se sedan till att göra det! Och det här kan vara lurigt. Ta hjälp av alla dina kontakter: Fråga folk du känner som kan tänkas veta, googla runt, kolla på speciella forum. Om du behöver ha tag på en expert så se till att få tag på någon. Exakt hur du ska göra är svårt för mig att ge ett enkelt svar på.

Det kan vara svårt. Det kan till och med vara jättesvårt. Tro mig, jag vet!  Men min bok kommer jag inte att räkna som klar förrän min research är klar. 

Läs mer här: 19 december – Skrivtips nr 19! – Maria Richardsson (mariasforfattarblogg.com)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s