Mellan hopp och förtvivlan.

Nu har Gryningsdåd varit släppt i en vecka. Som vanligt går jag här och väntar in de första läsarkommentarerna. Jag vet att det är en hel del som har köpt den och jag undrar så om någon har hunnit läsa klart den än.

När Våroffer släpptes som pappersbok var situationen en annan, eftersom den hade funnits ute som ljudbok sedan mars och hade 8.000 streamningar, så den hade jag redan väldigt många recensioner och läsarkommentarer på.

Men den här gången släpptes pappersboken först, och som författare är det verkligen skillnad. Med ljudböcker går allt så mycket snabbare.

Våroffer har fina recensioner och höga betyg, och här sitter jag och undrar hur Gryningsdåd blir mottagen …

Jag tänker på mina karaktärer i boken som känns så oerhört verkliga för mig.

Hur kommer de att kännas för er?

Jag tycker Gryningsdåd är minst lika bra, med vad tycker ni?

Jag vill bara att ni ska veta att oavsett när ni läser boken så är en liten recension eller bara en kommentar väldigt mycket värd för mig. Bara så ni vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s