Ljudboken för ”Den blomstertid nu kommer” har hamnat på en topplista på Storytel!

Den blomstertid nu kommer släpptes som pappersbok 2017 på Lindskog Förlag, men släpptes som ljudbok nu den 12 juni på Word Audio Publishing.

Det är så spännande att följa en ljudbok! Det kan gå lite hur som helst, och som författare är det bara att hänga med.

När Våroffer släpptes som ljudbok på Lind & Co gick det snabbt, den gick spikrakt uppåt och har nu (efter tre månader) 1863 satta betyg på Storytel. Antalet satta betyg är inte alls samma som antalet lyssningar, många fler har lyssnat (och det finns ju många andra sätt att lyssna på än genom Storytel), men hur många som faktiskt har lyssnat på den har jag ingen aning om, men det är MÅNGA! Och den ligger på 3.91 i betyg på den 5-gradiga skalan, vilket förstås är jättekul!

Med Den blomstertid nu kommer går det inte alls lika fort, men det var inte väntat heller. Framförallt handlar det om att Våroffer är en deckare och Den blomstertid nu kommer är släppt för unga vuxna. Den blomstertid nu kommer har nu varit släppt i drygt en vecka och har 15 satta betyg på Storytel och ligger på 3,87 i betyg, och det är ett jättefint betyg det med!

Jag undrar såååå hur många som har lyssnat sammanlagt!

Den blomstertid nu kommer ligger just nu på Storytels unga vuxna-topplista, på 8:e plats! Där hoppas jag förstås att den ska klättra uppåt, men framförallt är det mycket intressant att studera vilka sju ljudböcker som ligger före den. Kolla här:

Först ligger de fyra böckerna i Hungerspelen-serien (som taggas som äventyr/dystopi.) På femte plats en fantasy, på sjätte plats en dystopi/Sci Fi, på sjunde plats en fantasy och sedan kommer min bok.

Min bok ligger med andra ord FÖRST bland de böcker i just den bokgenren jag skriver. Den ligger FÖRST bland de som vill ha en bok som utspelar sig i skolans värld, bland de som vill ha en bok som skildrar verkligheten!

Nu vet jag ju inte alls hur huvudpersonerna i de andra böckerna är, men min bok är den enda av dessa som har taggarna ”hitta sig själv” och ”utanförskap.” Hade min bok varit en fantasy/äventyr hade det varit svårare att ta sig upp, för då hade den behövt fightas med exakt samma läsare som med de andra böckerna på listan. Självklart är det många som både gillar Hungerspelen och Den blomstertid nu kommer, men de unga vuxna som tycker det är viktigt med en bok som utspelar sig i verkligheten väljer förhoppningsvis min bok.

Hur många är de? Är de få eller är de många? Det har jag ingen aning om, men hur som helst är det jättekul att ha hamnat på en lista även med den här boken!

Och jag avslutar mitt inlägg med att visa er Word Audio Publishings omslagsbild på sin Facebook-sida!

Den gör mig nämligen så glad!

2 reaktioner till “Ljudboken för ”Den blomstertid nu kommer” har hamnat på en topplista på Storytel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s