Om exakt fyra veckor släpps Våroffer.

Idag är det måndag. Om exakt fyra veckor släpps min ljudbok Våroffer.

Våroffer kommer att säljas hos alla återförsäljare i Sverige där ljudböcker säljs.

Detta är min första deckare, och jag är förstås extremt spänd på hur den kommer att tas emot. Hur den än tas emot så är jag rätt säker på att ingen kommer att säga ”Det är en typisk deckare.” För det tror jag inte att det är.

Visst är det en kriminalroman, men det är också ett psykologiskt drama.

***

Huvudpersonen i boken är Lena Borell, kriminalinspektör på grova brott i Skövde. Lena bor i en lägenhet med sin nittonåriga dotter Therese som lider av psykisk ohälsa.

På andra sidan staden bor en annan kvinna som inte heller mår bra. Hennes sambo är beredd att göra allt för att få henne att må bra igen.

Och i ett radhus mitt emellan de här två platserna bor en tredje kvinna. Hon mår också dåligt, men hon vet att om en månad kommer hennes situation att vara helt förändrad, då kommer hon förmodligen att känna sig lyckligast i hela världen.

***

Så här står det om boken på förlagets hemsida: https://www.lindco.se/bocker/varoffer/

Jag känner mig glad och trygg över att det är Gunilla Leining som har läst in min bok. Och ljudboken ligger just nu i kategorin ”Mest efterlängtade” på Storytel vilket förstås gör mig oerhört förväntansfull!

Hoppas att DU vill lyssna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s