Linda var min första karaktär.

Sussi. Linda. Anna. Och Sofi.

Så heter mina fyra huvudkaraktärer i Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött.

När jag är ute och pratar om mina böcker får jag ofta frågan vem av de fyra karaktärerna som kom först.

Svaret på den frågan är solklar: Det var Linda.

Från början visste jag inte om Den blomstertid nu kommer skulle bli en självbiografi eller inte. Det hade kunnat bli det. Karaktären Linda bygger nämligen på mig. Fast efter att ha funderat ett tag insåg jag att jag istället ville skriva en påhittad bok med självbiografiska inslag. Och det var då de andra tre karaktärerna kom till.

Foto: Chatrin Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s