Jag och Lotta Lundh har gått i samma klass!

Lotta Lundh är Sunneförfattaren som släpper deckare på löpande band. Fyra deckare på två år är en minst sagt imponerande siffra, och det går dessutom väldigt bra för hennes böcker!

Lotta har varit gästbloggare här på Marias Författarblogg, dels som månadsbloggare (juni 2018), men hon har också gjort några extrainlägg. Lotta och jag lärde känna varandra när vi gick samma utbildning, Skrivarlinjen (distans) på Skrivarakademin 2017. Då ”låg jag före henne” eftersom min debutbok släpptes månaden efter att utbildningen hade börjat. Jag kommer ihåg att hon frågade mig lite om hur jag hade gjort för att lyckas få min bok utgiven. Sedan blev plötsligt rollerna ombytta, numera är det jag som frågar henne om råd inför mitt kommande släpp av Våroffer. För hon har koll på att släppa deckare, hon har koll på att släppa ljudböcker och dessutom har hon gjort det på Lind & Co, samma förlag som Våroffer ska släppas på.

Jag är glad över vår vänskap, vi har ännu inte träffats i verkligheten, men det hoppas jag att vi gör framöver. Det är kul att bolla tankar och idéer med henne. Jag följer henne på Facebook och häromdagen hittade jag detta inlägg som jag bara måste dela med mig av, det stämmer verkligen till 100 %. Kolla här:

Yup, så är det! Eller som Forrest Gump skulle ha sagt: Recensioner is like a box of chocolate. You never know what you’re gonna get! 😊 /Lotta Lundh

***

Bilden på Lotta har jag lånat från hennes Facebooksida. Sök på ”Författare Lotta Lundh” på Facebook om du vill kolla in hennes sida.

Här är Lottas första gästbloggsinlägg på Marias Författarblogg. Det är från juni 2018: https://mariasforfattarblogg.com/2018/06/26/gastbloggare-lotta-lundh/

För att läsa hennes övriga inlägg här hos mig, skriv bara hennes namn i sökrutan. 🙂

Och eftersom jag vet att Lotta brukar läsa min blogg kommer här en personlig hälsning:

Lotta, skriv gärna ett nytt inlägg om läget som författare så lägger jag ut det som extrainlägg här på bloggen. Jag och mina läsare väntar med spänning på uppdatering! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s