Välkommen till Knistad Julmässa idag!

Idag är det dag två av helgens julmässa på Knistad Herrgård utanför Skövde. Tomten kommer vara på plats såväl som många olika trevliga utställare, och jag och mina kollegor från Skaraborgs Författare på bilden ovan är sugna på att köra igång!

Så här ser vårt gemensamma bokbord ut:

Vi håller till på övervåningen i byggnaden Myrna och vi hoppas på en lika fin dag som igår. Idag ligger dessutom lite pudersnö på marken, det serveras fantastisk brunch i herrgården och jag har glitter i håret så what could go wrong?

Bilden nedanför är tagen på huvudbyggnaden igår kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s