Över 52.000 hits på bloggen!

Nu har jag över 52.000 hits på bloggen.

Det är kul det där med att följa statistik på olika inlägg.

De inläggen där jag blir som mest personlig, där jag avslöjar privata saker om mig själv blir mer lästa. Och de inläggen där jag lägger ut mina bästa skrivtips för att komma i mål med att skriva en bok, och att slutligen få den utgiven, de inläggen ligger också i topp.

Folk gillar också att läsa om mina gästbloggare, det som är intressant med gästbloggarna att det är inte alltid så att det är en rejäl topp när inlägget läggs ut, som sedan minskar lite dag för dag. Nej, mina gästbloggsinlägg hittar alltid nya läsare, och helt plötsligt höjs siffrorna för gästbloggaren i juni 2018 eller februari 2019. Det är spännande och kul att det är så det funkar!

Över 52.000 hits på bloggen.

Vad blir mitt nästa drag?

Svar: Jag ska göra det enklare för mina läsare, för er, att kommentera.

Stor kram till er alla som läser min blogg, tusen tack! ❤️

***

Foto: Chatrin Carlsson

En tanke på “Över 52.000 hits på bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s