Ny recension på Den blomstertid nu kommer!

Här går jag och väntar på nya recensioner på Och allt blir återfött … och så plötsligt får jag en ny recension på Den blomstertid nu kommer.

Boksläppet av bok två har gjort att jag börjar sälja mer av bok ett, och det är ju förstås jättekul.

Tack Jonny för den fina recensionen nedan:

Marias roman ”Den blomstertid nu kommer” tar sin början den sista tiden på högstadiet och ger en mycket trovärdig bild av fyra tjejer som brottas med de hierkier som råder på skolan.

Den är skriven med en vardaglig, stabil och rak prosa som emfaserar den verklighet som tjejerna lever under. Den är skriven med en stor inlevelse och texten formligen exploderar och brottas med starka känslor. Vissa av tjejerna lever i en så grym tillvaro att det närmast gör ont att läsa texten. Men som fin stämningsfull motklang finns det också öar av hopp,vänskap och kärlek.

Det är en mycket stark debutroman och jag för min del följer gärna Maria i hennes fortsatta författarskap och hoppas att det är många av er som gör detsamma. /Jonny

***

Recensionen hittade jag på Adlibris.

Bara så ni vet: Om någon av er vill lägga upp en recension eller kommentar på någon av mina böcker (eller någon annan bok) kan man göra det här: https://www.boktipset.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s