Ny recension på Och allt blir återfött!

Jag känner mig oerhört glad och tacksam.

Jag har fått ytterligare en makalöst fin recension på Och allt blir återfött.

Denna recension är skriven av Kikki Sandström som är inspiratör och författare. Hon vann sin bok i en tävling jag hade här på bloggen, och hon skrev att hon ville läsa en bok i denna genre, vilket jag tolkade som att detta inte var en genre hon var van vid. Alltså hade jag inte en aning om ifall hon skulle gilla boken eller inte.

Så här skriver hon i sin recension:

Jag har närmast sträckläst Och allt blir återfött och därefter låtit handlingen sjunka in i medvetandet. Och jag kände igen mig. Inte i allt, men i fragment av mitt eget liv som ung kvinna. Det är jobbigt och ibland smärtsamt att erövra vuxenlivet. Bokens Linda, Sussi, Sofi och Anna har det inte lätt i processen att bli vuxna och deras relationer svajar en hel del. Men så är det att bli vuxen, man måste prova sig fram…

Maria Richardsson skriver mästerligt och har lyckats fånga essensen i de unga kvinnornas liv och utsätter dem för en hel del prövningar. Ända in i det sista gick det inte att räkna ut om det skulle bli ett lyckligt slut eller inte…

Jag ger utan tvekan boken högsta betyg och rekommenderar den varmt!

*

Bilden har jag lånat från Kikkis inlägg och här hittar du recensionen:
https://kikkisandstrom.blogspot.com/2019/10/och-allt-blir-aterfott.html

Här hittar du Kikkis hemsida/blogg: https://kikkisandstrom.blogspot.com/

Tack för din recension Kikki!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s