Lotta Lundh intervjuad av Skrivarakademin.

Den som har bra koll på den här bloggen vet vem Lotta Lundh är. Och även om du inte har koll på min blogg så kan det mycket väl vara så att du har stenkoll på Lotta Lundh i allafall!

Så här ser hon ut när hon är i firartagen, och det har blivit en hel del tillfällen för henne att fira:

Jag och Lotta träffades (online) när vi gick samma utbildning, Skrivarlinjen på Skrivarakademin. En utbildning som jag har massor av positivt att säga om, jag lärde mig massor på det året, och tänk dig själv att gå på en utbildning som hela tiden är så rolig att det enda dåliga med den är att den kommer att ta slut. Så var det.

Jag och Lotta fick god kontakt under utbildningen och har hållt kontakt sedan dess. Jag bad Lotta att vara gästbloggare på Marias Författarblogg i juni 2018, och då hade hon fått utgivningsbeskedet från Tallbergs Förlag. Hennes ”Kvinnornas hus” skulle ges ut. Hon skrev också mycket om sitt utmattningssyndrom.

När hon sedan fick kontrakt för två böcker på Lind & Co började det hända grejer på riktigt. ”Familjen” släpptes både som pappersbok och ljudbok, och hamnade plötsligt på andraplatsen på Storytels topplista! Och nu i november släpps den andra boken i samma serie, ”Graven.” Lotta har också gjort några små inlägg här på bloggen vid några tillfällen, vill du kolla in dessa så sök bara på hennes namn i sökrutan.

Sådär. Nu har du koll på vem hon är och vad hon har skrivit. Nu kommer jag in på poängen med inlägget: Nämligen att Lotta har blivit intervjuad av Skrivarakademin, och intervjun är mycket bra!

Länken hittar du här: https://www.facebook.com/196458203791492/posts/2276635439107081/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s