Foton som skapar känslor hos mig.

Jag har alltid älskat att gå igenom gamla fotoalbum för att minnas och återuppleva saker som hänt. Bilder från när jag var liten, bilder från när barnen var små, från när jag gifte mig… Och så förstås alla dessa författarrelaterade bilder.

Jag är ganska hård mot mig själv när det gäller foton på mig själv. Jag brukar tycka att jag blir dålig på väldigt många bilder, därför blir jag väldigt glad när jag tycker det finns bilder jag blir bra på.

Men det här inlägget ska handla om författarrelaterade bilder som väcker känslor hos mig, och varför de väcker känslor hos mig.

Foto: Ola Hendberg.

Den här bilden är tagen på bokreleasen för ”Den blomstertid nu kommer.”
Fotot är på mig och min lärare från högstadiet.
Han fick mig att tro på mig själv när det gällde mitt skrivande, han fick mig att tro på att jag skulle kunna bli författare på riktigt. Han fick ett exemplar av boken (precis som jag lovade honom när jag gick i sjuan) och han fick också ett tack i boken. Att han kom på releasen betydde mycket för mig. ❤️
Foto: Ola Hendberg

Första boksläppet, första signeringen.
Den här bilden tycker jag har fångat lyckan jag kände just då.
Foto: Petronella Simonsbacka

Bokmässan 2017.
Min första bokmässa som utgiven författare. Jag och Emma Johansson (författare till ”Papperssjälar”) blev intervjuade av Björn Kohlström i SmåLits monter om att skriva för unga vuxna. Det var en stor händelse, även om jag var så nervös att jag knappt visste vad jag svarade på.
Foto på affisch utanför Karlsborgs bokhandel, julen 2017.

Affisch på mig och Lars Wilderäng inför vår signering på Karlsborgs Bokhandel. Jag var helt ny som författare, att bara få se mig själv på samma affisch som Lars Wilderäng var stort!
Foto: Maria Richardsson

Sommaren 2018. Jag var i Hjo, och beslöt mig för att kolla in min bok i Hjo bokhandel. Den stod så fint på plats i en hylla, och personalen var verkligen genomtrevlig och ställde gladeligen upp på en bild med min bok!
Foto: Petronella Simonsbacka.

Göteborgs bokmässa 2018 stod jag i Studiefrämjandets monter och hade små workshops för de som var intresserade av skrivkurs modell snabb. Det var mannen på bilden. Så taggad han blev på detta! Minnesvärt. ❤️
Foto: Johanna Carlsson

Jag blev inbjuden till att prata om mitt författarskap på Johannas Hörna, ett mycket mysigt café i Skultorp, inför en grupp kvinnor som alla var väldigt mycket äldre än målgruppen för boken. Alla lyssnade uppmärksammat, och jag fick sålt flertalet böcker. Lärdom: Målgruppen är inte endast målgruppen!
Foto: Servitris på Crea Diem.

Ute vid Herrljunga ligger ett mysigt bokcafé, Crea Diem. Där fick vi, sex medlemmar från gruppen Skaraborgs Författare läsa högt ur våra böcker samtidigt som folk satt och fikade i den fantastiska miljön. Det skulle ösregna hela dagen enligt väderleksrapporten, det gjorde det inte. 😀

Foto: Carlsson /Hendberg

Boksläpp för ”Och allt blir återfött” 2019.

En av de roligaste sakerna med att vara författare är att lära känna andra författare. Här en bild som tas på en bild som tas på mig och min kollega Annette Brandelid som skriver mysdeckare som utspelar sig i Hjo.

Foto: Rune Lindström

Boksläpp för ”Och allt blir återfött”
Den här bilden gillar jag.
En bild på mig, Lennart Lindskog från Lindskog Förlag och min sidekick / konferencier Petronella Simonsbacka mitt under en diskussion om boken.
Den ser väldigt avslappnad ut och ingen av oss tre är medveten om att bilden tas.
Foto: Petronella Simonsbacka

”Så skapar du starka karaktärer”
Min programpunkt under Bokmässan i Göteborg, 2019.
Plats: Ariton Förlags monter. I samma monter var det sedan boksläpp för ”Skriv om ditt liv”, en antologi om självbiografiskt skrivande där jag är en av medförfattarna.
Fito: Petronella Simonsbacka

Med trevliga Kerstin Önnebo från Skrivarpodden på Bokmässan i Göteborg. Tredje året jag blir intervjuad i Skrivarpodden. Det har på något sätt blivit en rolig tradition på Bokmässan när jag är där, och väldigt bra mediaträning också! 😀
*

Det var lite olika bilder det. Det tog tid att skriva detta inlägg kan jag meddela. Jag insåg inte riktigt hur svårt det var att begränsa antalet bilder så drastiskt. Nåja, detta är några av bilderna som jag tycker mycket om. Nästa gång kanske ni får se fler. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s