”Och allt blir återfött” har blivit recenserad av BTJ!

Jag går ju här i väntans tider… Jag går och väntar på recensioner av min nya bok. Några läsarkommentarerna har jag hunnit få, och de har alla varit väldigt positiva.

En recension som är väldigt viktig är den från BTJ, Bibliotekstjänst. Som jag har förstått det så är det den recensionen som ligger till grund för alla bibliotekens beställningar.
Och nu har den recensionen kommit!

Det finns vissa regler att följa när man citerar en recension från BTJ, man får inte citera recensionen i sin helhet utan bara delar ur den. Så här kommer det:

”Huvudpersonerna från förra boken har blivit några år äldre, men lever alla i en utsatthet som är resultatet av de övergrepp och de svek de var en del av i förra boken. Boken handlar om hur Sofi, Sussi, Anna och Linda måste våga lita på andra och våga tro på en förändring. Det är inte lätt med det bagaget de släpar på, men alla fyra lyckas på olika sätt konfrontera andra och sig själva och hittar en liten glipa i verkligheten där de kan börja tro och hoppas på sig själva och på den vuxenvärlden som svikit dem tidigare. ”

” Slutet inger ett trevande och skört hopp och lyckas knyta ihop personer och skeenden på ett snyggt sätt.”

Recensionen presenteras i BTJ-häftet nr 22, 2019 och recensionen är skriven av lektör Annakarin Lindberg.
Helhetsbetyget på recensionen är 3 vilket innebär ”BRA”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s