Läs för bövelen!

”För bövelen” är ett uttryck jag sannerligen inte brukar använda, kanske har jag aldrig någonsin gjort det. Men idag har jag fått en ny läsarkommentar på Den blomstertid nu kommer, ett litet inlägg där just detta uttryck förekommer.

Kolla in här:

”Den här boken av Maria Richardsson sträckläste jag de mer eller mindre 100 sista sidorna av inatt. Så träffsäker! Dessutom är jag sjukt nyfiken på uppföljaren nu som kommer i dagarna. 🙂 Läs, för bövelen!”

Tack Julia för att du skrev detta inlägg. Det hjälper till att sprida boken, vilket är värt jättemycket!

Och ni som ännu inte har läst den: LÄS FÖR BÖVELEN! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s