Oerhört intensiv vecka.

Den här veckan har jag jobbat stenhårt med mitt projekt, det projekt som jag inte kan säga så mycket om eftersom det fortfarande är lite hemligt. Jag har varit extremt osocial eftersom jag i princip varit klistrad vid min laptop hela tiden.

Hjärnan har gått lite för mycket på högvarv, vilket märks när jag ska lägga mig och hjärnan fortsätter jobba på i storyn.

Idag ska jag jobba på mitt andra jobb, som ambassadör på Brand Impact och det är nog bra. Att få släppa det ena och engagera sig i det andra. När jag är ute i butiker och demar gör jag inte det som författare, då är jag där till 100 % för den produkt jag för tillfället representerar.

Eftersom min arbetsplats som författare är hemma så är det svårt att komma ur skrivbubblan hemma. Men ute i en butik är det ju inte alls så. Det är rätt skönt faktiskt att få släppa författarrollen när jag är ute och jobbar. Skönt och nödvändigt! 🙂

(Foto: Chatrin Carlsson)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s