Ny artikel: ”Maria lever sitt drömliv som författare!”

För ett tag sedan blev jag intervjuad av Chris Magnusson. Sedan har jag inte tänkt mycket på den intervjun, men igår fick jag syn på den i mitt facebookflöde. Och här kommer den! Det är bara att trycka på länken för att läsa. 🙂

http://slussenstidning.se/new/webbredaktor-vt19/2019/04/17/maria-lever-dromlivet-som-forfattare/

Saker och ting hände inte exakt i den ordningen som det står, jag gick på högstadiet i slutet av 80-talet, och min man heter inte Richardsson i efternamn, men det är bara detaljer (förutom för min man haha.)

Vad tycker ni? En mycket positiv intervju om att man måste VÅGA för att VINNA, eller hur?!

Tack Chris Magnusson för din artikel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s