Min man tänker inte alltid som jag.

Nej, min man och jag har inte alltid samma åsikter om vad som är roligt att göra på en hotellweekend. Han var inte särskilt förtjust i mitt förslag att åka runt till alla bibliotek i Göteborg med omnejd och kolla upp ifall min bok fanns där. Det blev ett klart nej till det förslaget kan man säga. Däremot kunde han tänka sig att gå in på 300 m2, som är ett litet bibliotek som ligger vid Brunnsparken, eftersom vi ändå gick förbi där. 300 m2 beskrivs som ett stadsbibliotek i miniatyr, och det visade sig att Den blomstertid nu kommer fanns därinne, så här fint skyltad dessutom.

Det är nästan så jag fick lite moderskänslor när jag såg den. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s